Дойде време ДПС да сложи държавата на правилния път, така,

...
 Дойде време ДПС да сложи държавата на правилния път, така,
Коментари Харесай

Карадайъ в Асеновград: Дошло е време да си спомним девиза на България - Съединението прави силата

 Open photo

 

Дойде време Движение за права и свободи да постави страната на верния път, по този начин, както постоянно сме го правили 32 години. Дойде време Движение за права и свободи да направи България номер 1. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Асеновград. Водач на листата на Движение за права и свободи в Пловдив област е енергийният специалист на Движението Рамадан Аталай.

Ние сме тук в квартал Долни Воден. Защото Долни Воден е номер 1, тъй като Асеновград е номер 1, тъй като Пловдив е номер 1. Дошло е време и България да стане номер 1, акцентира Карадайъ.

Живеем в обстановка на голям брой рецесии. За да има излаз от рецесиите е нужно да има вложения. Без вложения няма по какъв начин да има излаз от рецесиите, посочи ръководителят на Движение за права и свободи. И изясни, че вложенията са главно в две направления - частни и през евросредствата.

Ние към този момент се намираме в третия програмен интервал, откогато сме членове на Европейски Съюз. За първите 2 програмни интервала имаше финансиране от Европейски Съюз, тъй като Движение за права и свободи участваше във властта, написа оперативните стратегии, контракти ги с Брюксел и парите пристигнаха в България, напомни Карадайъ. Той уточни, че за третия програмен интервал оперативните стратегии трябваше да бъдат написани още през 2020 година, само че това не се случи нито при държавно управление на ГЕРБ, нито при кабинета на така наречен „ смяна ".

Мустафа Карадайъ посочи, че когато Движение за права и свободи участваше във властта от 2001-2009 година, държавният дълг бе стопен от 17 милиарда лева на 1 млрд – по 2 милиарда на година. А стопанската система имаше напредък от близо 8 на 100. Инвестициите стигнаха 7 милиарда евро годишно.

Има ли вложения, има работни места и сигурност за приходите. Когато работим, получаваме заплати и плащаме осигуровки. Пълним обществените фондове, от които се заплащат пенсиите. От налозите пък се гради инфраструктура, в това число се ремонтира читалището в Долни воден, даде образци Карадайъ.

Нещата са свързани. Но през 2009 година взехме решение, че един път вечно демокрацията е даденост за България и няма потребност да се грижим за нея. Решихме, че щом с ускорени темпове се развива страната и има вложения, всеки може да го прави. И допуснахме ръководство посредством ненавист, опълчване и разделяне, което след 12 години сътвори условия във властта да влязат и инцидентни минувачи, сподели Мустафа Карадайъ.

Така след 10 години дългът на страната стана над 20 милиарда Средно 2 милиарда дълг са се натрупали на година, уточни още той.

Когато има проблем у дома, какво вършим? Търсим майсторите. Когато би трябвало да се грижим за нашата огромна къща, за нашия дом, за нашата татковина, за България, за страната, ние би трябвало да подредим властта в страната, а това става посредством избори. На прага на изборите майсторите къде са? В Движение за права и свободи са майсторите! – съобщи Карадайъ.

И уточни: Затова споделяме: „ Дошло е време България да е номер 1, пристигнало е време Движение за права и свободи да взе участие във властта, пристигнало е време специалистите, експертите да са на власт, пристигнало е време да премахнем омразата, разделянето и опълчването от ръководството. “

Дошло е време Движение за права и свободи да застане в центъра на политиката, да възвърне нормалността в политиката. А това го може единствено Движение за права и свободи. 32 години демонстрираме, че можем да създадем изискванията и средата за разговор. Без разговор сред другите партии, сред власт и съпротива, сред власт и жители, сред другите институции и органи на власт, няма нормалност, безапелационен бе ръководителят на Движение за права и свободи.

Дошло е време да си спомним девиза на страната „ Съединението прави силата “. Дошло е време да реализираме единодушие по националните цели и цели, акцентира той.

Политическата рецесия в България не може да се взема решение без Движение за права и свободи. Имаме потребност от непоклатимост - от устойчиво ръководство, устойчиво и предвидимо законодателство, от предвидимо ръководство с ясни цели, цели и стратегия, заключи Карадайъ.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР